Pages

Monday, 11 February 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"


salam semua.. 
bagi sesiapa nak join Segmen ini, sila tekan link ini... 


31 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

thanks sudi join ye :)

senarai peserta buat masa ini boleh lihat di sini sama ada link anda tersenarai atau tidak :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

Etuza Ezawarna said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
follow lah saya ya

((: AYu :)) said...

dari segmen yang sama.. done follow awk... jemput singgah balik yer kalau sudi..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

saedah syakir said...

salam ukhwah....
dah blogwalking kat cni...
jom blogwalking saya pulak
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Cik Aishah said...

Selamat bersegmen ye...:D

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nory Zoulkefle said...

Salam Kenal..

Dari segmen yang sama..

Jom terjah sini plak..=)
http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html#comment-form

Rieyn Anna said...

hai..singgah dr segmen same..da follow sini..hope sudi follow me back ya!:)

http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Alia Az said...

dari segmen yang sama .. hehe =D .. done follow you ~ =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul ain said...

Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Farah said...

Salam Ukhuwah :) Dari segmen yg sama. Done follow :) Follow me back kayyy :)

Arni vanilla said...

Assalamualaikum ! Selamat berkenalan :) , dari segmen yang sama . Sudah follow awk :) sudi2lah follow Arni :) http://arnilala.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-semua.html

DilaElla said...

Assalamualaikum..salam kenal.done follow sini dari segmen yang sama :)
http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

salam.. dari segmen yang sama.. done follow here.. :)

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Princess Syazliyana said...


http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
bw sini dri segmen yg sama ;)
done follow u

NAJIHAH HASIN said...

salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Nasuha said...

Salam. Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan. =)

C!K NiEdA NoRaiNidA said...

dari segment yg sama..

jom join GA nie..cuma perlu comment.. http://www.sigadismerah.my/2013/04/simple-giveaway.html

tq..

Atin Tory said...

Singgah dari segmen yg sama :D
Done follow sini
Jgn lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

M Hakim Faiz said...

Dari segmen sama.. singgah n follow..

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dak Skema said...

Segmen yang sama..singgah2 la kite ekk.. :)

http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul Ros Mas Idayu said...

hi :) dari segmen yang sama :) mehh la singgahh http://patungpink.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Salam..Dah follow blog Awak..dari segmen yang sama :)
http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html
Jmeput Singgah Blog Abak... :)

hamizah hanafi said...

Datang dari segmen yg sama ! Follow Back. http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Athirah Rohaidi said...

Dtg dri segmen yg same..Follow me back. :)

http://iamdongholover.blogspot.com/2013/05/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

JAMIL HASHIM said...

SALAM

DARI SEGMEN YANG SAMA

http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

JOIN SINI PULAK

http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com