Pages

Tuesday, 16 October 2012

ALMOND SNOW????

Salam semua...
ALMOND SNOW?? Lama tak dengar nama ini..
Nama ini masa aku mula-mula sampai kat UiTM PP ini..
Masa first sem...
nama ini diberi semasa MDS..
nama kumpulan kan.. 


ini la ALMOND SNOW..time nak pergi trip ke Langkawi..

sekarang kita orang still bersama cuma tinggal 7 orang je...
apa apa pon, aku berharap kami 7 orang still bersama sampai graduate nanti.. insyallah...

hmm still ada 2 tahun lagi sebelum  graduate... 
apa apa pon chaiyok chaiyok yer semua.. :)

5 comments:

Cakap Bisa said...

almond snow la sangat.. :P
bukan kacang tanah yang tumbuh pada musim tengkujuh ka? :p

Cakap Bisa said...

Design>setting>post and comments.
pas tu tgk Comment Location, pilih popup window.
Who can comment?, pilih anyone.
Show word verification, pilih No.

CoffeeBlame said...

Da edit da.. :)

Cakap Bisa said...

ok..:)

CoffeeBlame said...

da oke ka??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com