Pages

Monday, 7 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......




Salam... Saya blogger  NEGERI KEDAH... negeri jelapang padi.. habaq hang... hehehee.. 

Istimewanya negeri jelapang padi :
  1. ada banyak sawah padi.. sepanjang perjalanan ke kawasan utaqa, mesti hampa nampak sawah padi kan?? So sepanjang highway memang cantik pemandangan dia.. boleh la hampa menikmati tersebut.. :)
  2. kalau kat KL ada KL Tower.. kat kedah pun ada.. orang kedah panggil Kedah Tower.. hehhee.. 
  3. Lepas tue ada muzium padi, pusat sains kat Gunung Keriang.. 
  4. Kalau korang nak makan laksa, kat sini la tempat dia.. laksa kedah memang power sebab laksa nie ada sambal dia tersendiri.. tak macam kat negeri lain.. hehehe.. favourite ni... 
  5. ada PULAU LANGKAWI.. memang popular kan tempat ini.. best habaq hang.. :)
  6. ada kawasan air terjun.. mcm sedim, titi hayun dan sebagainya.. 
  7. yang utama kat kedah.. PEKAN RABU.. nie kawasan membeli belah.. macam-macam ada.. makanan, pakaian, buah tangan.. memang murah..

kalau nak tahu lebih lanjut lagi mengenai negeri kedah.. datang lah melawat negeri KEDAH... 

SELAMAT DATANG KE KEDAH DARUL AMAN...

Saya tag :

39 comments:

Husna Humairah said...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)salam ukhuwah.

miss zerocinta said...

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Cakap Bisa said...

wow... hehehe.. ada kodiang lagi la..:P

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Budak Kampung said...

yong dri bumi allah
mai la dtg perok
yong dh nambah mike

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di senja hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & dah lama FOLLOW sini` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Khalilah said...

orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

terbang dari terengganu ke sini! weeeeeeee..... deno dtg dari segmen yang sama :)

bazilah abu hassan said...

terbang dari Terengganu. meh lamakan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

ainna baijan said...

dari johor ni...
jemputlah ke blog sye...

http://ainna193.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

* bila la nk sampai lgkawi kn..

aisyah humaira' said...

blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? follow u ! jom dtg blog comot niera :)

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

L@L@milie said...

haii.. salam perkenalan...
orang perak datang kemariii..
jom datang sana pulak..
done follow u :)

http://cheekychoc10.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...Eh..Kedah Tower ? Kat mana tue ?

Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥sherah♥ said...

Hai blogger kedah :D
datang dari segmen yang sama :D

jum lawat johor dgn saya XD

http://scheyrare-worldofsurprises.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nasuha said...

Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan.

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

Syah said...

Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Eedi Aziz said...

salam dari blogger KELANTAN...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Azza Afdzal said...

hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

leya said...

salam kenal.. oqg sekampung dtg melawat..
http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Seneorita Baharin said...

Salam..dr segmen yg sama..i dr penang.. ;) singgah n follow u dear.

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

BlueiceButterfly said...

salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.
jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

mailey jayley said...

Hai ! Mailey datang melawat ! ! Dari segmen yang sama :) Ohh yaa ! follow done ! ! Jemput singgah ke Kuching , Sarawak ye :)

http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

farhanamasdo said...

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

Cik Que said...

dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Cik Fie said...

datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

AmalinaLee said...

Follower awak ke 88 :)

Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com